İzmir'de hırsızlık skandalı: Eski voleybolcu ve sevgilisi serbest İzmir'de hırsızlık skandalı: Eski voleybolcu ve sevgilisi serbest

Kırıkkale il merkezinde, 'evde sağlık hizmeti' aracıyla çarpışan bir hafif ticari aracın yolcu durağına savrulduğu bir kazada 6 kişi yaralandı. Kazanın, Kırıkkale il merkezi Alparslan Türkeş Bulvarı'nda meydana geldiği belirtildi. Olayda, H.P. yönetimindeki 06 BKY 385 plakalı Ford marka hafif ticari aracın, akaryakıt istasyonundan çıkan V.Z. yönetimindeki 35 BJP 025 plakalı Ford marka hafif ticari araca çarpması sonucu yaşandığı aktarıldı. Çarpışmanın etkisiyle H.P. idaresindeki aracın yolcu durağına savrulduğu ifade edildi.

Durakta kimsenin bulunmadığı bildirildi. Kazada, sürücülerle birlikte E.A. ve M.D. adlı iki kişinin yaralandığı ve araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldiği kaydedildi. Vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekiplerinin sevk edildiği belirtildi. Yaralıların sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildiği ve hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildiği aktarıldı. Polis ekiplerince kaza alanında yapılan incelemenin ardından araçların çekici yardımıyla otoparka kaldırıldığı ve kazaya ilişkin inceleme başlatıldığı ifade edildi.

Kaynak: Haber Merkezi