Kurtlar Vadisi Pusu, Zeytin Tepesi, Kehribar, Hayat Şarkısı ve Kalk Gidelim gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu Ayça Varlıer uzun zamandır yaşadığı ABD'den döndü.

Ayça Varlıer "Oyunculuk için eğitimleri aldım. Güzel projelerde yer aldım. Hayallerimi ve ideallerimi gerçekleştirdim. Türkiye'ye dönme vakti gelmişti. Şu an buradayım. Ama gidip geleceğim. Temmuz ayında konser ve filmlerim olacak gideceğim ama geleceğim" dedi.

Megastar Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu, 8. Evlilik yıllarını kutladı Megastar Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu, 8. Evlilik yıllarını kutladı

"Kendimi tek rakibim olarak görüyorum"

Vatandaşlık alamadığını söyleyen Varlıer, "Başvuramıyorum. Bir süre var onu doldurmam lazım ama Türkiye'de olmak istiyorum. Ailemi ve sevenlerimi özledim" diye konuştu. Oyuncu, "Müzik sektörü rekabet acımasız. Hazır mısınız?" sorusuna, "Her sektörde rekabet var. Rekabet başkalarıyla değil, tek rakibim kendim" yanıtını verdi.

İmaj değiştiren oyuncu, "Saçla imaj yaptık. Haftanın beş günü spor yapıyorum. Kitesurf yapıyorum sürekli... O benim hobim. Amerika'da rüyamda görüyordum. Akyaka'ya gidip, yapacağım" dedi.

Varlıer, "Serhan Aydemir ile evlilik var mı?" sorusuna, "Güzel devam ediyor ilişkimizi..." diye cevap verdi.

Kaynak: Haber Merkezi